Доставка

Доставка      Ние предлагаме доставка, монтаж и сервиз на качествена климатична и вентилационна техника. Предлаганите от нас съоръжения и инсталации са с доказана надеждност и икономичност. Имат възможност да отопляват при ниски външни температури и осигуряват висок комфорт по време на експлоатация. Kачествената климатична техника се характеризира с респективно ниски разходи за отопление и охлаждане. Ние сме екип, който се старае да доставя качествени съоръжения в максимално кратки срокове. Фирмата ползва отстъпки от официалните вносители на много от известните марки техника и осигурява пълен гаранционен и следгаранционен сервиз с оригинални резервни части.

Доставка Фирма “Венто Техник” ООД работи с надеждни и коректни партньори, като се стреми да изгражда и поддържа стабилни отношения с нашите клиенти и доставчици. При нас винаги може да разчитате, че ще получите сериозно и любезно отношение и ще работите с професионалисти. Част от нашите партньори са:   .

Нашата фирма непрекъснато обогатява асортимента от стоки и разширява своята дейност, за да предложим на своите клиенти широка продуктова гама на ниски цени. Нашите специалисти ще ви консултират в областта на климатичната техника, за да определим идеалния за Вас климатик, според Вашите желания и особеностите на помещението, където ще се монтира климатикът или вентилацията.